Спортско туристички центар Димитровград

Početak promocija manifestacije "Dani Caribrodske Šušenice 2019"

Sportsko turistički centar Caribrod polako počinje sa promocijom manifestacije "Dani Caribrodske Šušenice 2019".

Manifestacija se ove godine održava 16-17. Novembra, a u sklopu manifestacije biće održan i koncert Nede Ukraden.

Manifestaciju posećuje veliki broj turista i posetilaca, pretežno iz Bugarske. Kako bi nastavili tendenciju povećavanja broja posetilaca STC Caribrod već od jula meseca počinje promociju manifestacije u gradovima Bugarske i Srbije gde manifestacija nije promovisana, kao i učešće u cilju promocije na najvećim manifestacijama u Srbiji i Bugarskoj.

Prvi u nizu gradova za promociju našao se Plovdiv, drugi po veličini grad u Bugarskoj. 

Na festivalu "Street food and art" koji se održao na Grebnoj bazi u Plovdivu od 1.do 4.jula, STC Caribrod je na jednodnevnoj promociji predstavio program ovogodišnje manifestacije a svi posetioci imali su priliku i da probaju caribrodsku šušenicu.

Posetioci su čuli kako se na tradicionalni nacin priprema šušenica, sta se još pored toga može kupiti i probati, i sta ih očekuje od programa. 

Promovisane su i druge manifestacije koje organizuje STC, turnir u malom fudbalu, mtb maraton, kao i svi ostali turistički potencijali opstine Dimitrovgrad.

Pored promocije, poseta Plovdivu iskorišćena je i za sastanak sa predstavnicima lokalni turističkih agencija koje u svojoj ponudi planiraju da ubace i turu za posetu manifestaciji. 

Nakon Plovdiva, STC Caribrod promovisaće manifestaciju na Karnevalu u Vrnjačkoj banji i na Drinskoj regati u Bajinoj basti, nakon čega slede planovi za dalju promociju.