Спортско туристички центар Димитровград

STC Caribrod učestvovao na 41. Međunarodnom sajmu turzma

Na beogradskom sajmištu je od 21. do 24. februara održan 41. Međunarodni sajam turizma. Na sajmu se ove godine predstavilo 1103 izlagača iz 50 država. Partner sajma ove godine bila je Bugarska. Izlagače, koji su bili raspoređeni u 5 hala, posetilo je preko 70.000 posetilaca, što je i ove godine dokazalo da je ovaj sajam jedan od najuspešnijih i najvećih u regionu.

 

Sajam ove godine pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" protekao je u znaku poslovnih susreta.

STC Caribrod na Sajmu turizma ove godine predstavio se na zajedničkom štandu u hali 4 sa TO Bele Palanke i TO Babušnice.

Štand STC-a posetili su ministar trgovine, telekomunikacija i turizma Rasim Ljajić, ministarka turizma R. Bugarske Nikolina Angelakova i ambasador R. Bugarske u Beogradu Radko Vlajkov.

Sajam je iskorišćen za promociju 7. Caribrodskog MTB maratona, koji će se ove godine održati 20.aprila, a na sajmu je po prvi put predstavljen i program manifestacije "Dani Caribrodske Šušenice 2019". 

Sajam su, u organizaciji STC-a, posetili i učenici četvrtog razreda gimnazije smera turistički tehničar iz Dimitrovgrada, kako bi se što bolje upoznali sa organizacijom i promocijom turizma.

Na sajmu su predstavnici STC-a obavljali razgovori sa predstavnicima ministarstva o predlozima projekata koji bi poboljšali turističku ponudu opštine Dimitrovgra.

Na štandu su predstavljeni domaći proizvodi lokalnih proizvođača.