Спортско туристички центар Димитровград

Međunarodni sajam turizma Sofija 2019

STC Caribrod i ove godine učestvovao na Međunarodnom Sajmu Turizma u Sofiji.

U Sofiji je od 14. do 16. februara održan sajam turizma "Holiday and Spa 2019". 

Na ovom sajmu učestvovao je i STC Caribrod u organizaciji Turističke organizacije Srbije na zajedničkom štandu sa još 30 predstavnika iz Srbije. Na štandu TOS-a su se pored STC-a našli i TO Kraljevo, TO Pirot, TO Kragujevac, TO Beograd, i još mnogi drugi, kao i predstavnici turističke privrede Hotel Slavija, Hotel Sky iz Beograda, agencija Omniturs i drugi.

Na sajmu je uspostavljena saradnja sa predstavnicima turizma iz regiona o budućim nastupima na sajmovima, i nekim zajedničkim projektima.

Sajam je iskorišćen za promociju turističkih potencijala opštine Dimitrovgrad predstavnicima bugarskih turističkih agencija radi organizovanja tura i poseta. 

STC Caribrod je pored svakodnevne degustacije domaćih proizvoda, sira, šušenice i rakije, predstavio manifestacije koje organizuje i promo filmove na video bimu.

Učešće na ovom sajmu je od izuzetne važnosti za Dimitrovgrad jer je najveći broj turista i posetilaca upravo iz Sofije i okruga.

Najveću pažnju privukla je manifestacija "Dani Caribrodske Šušenice 2019" koja se ove godine organizuje 16. i 17.novembra, kao i koncert Nede Ukraden koji će pratiti manifestaciju.

Sajam u Sofiji posetilo je preko 20.000 posetilaca. Na sajmu je učestvovalo 380 izlagača.