Спортско туристички центар Димитровград

Promocija manifestacije u Sofiji

Počinju pripreme za manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice 2018"!!!

I ove godine održaće se naša najpoznatija manifestacija "Dani Caribrodske Šušenice". Manifestacija se održava 16. i 17. novembra u sportskoj hali u SC "Park".

Prvog dana manifestacije 16.novembra planirano je kafansko veče uz prateći muzički program, a 17.novembra počinje glavni prodajni deo od 11 časova.

U cilju što bolje promocije manifestacije i većeg broja posetilaca iz  Sofije, STC Caribrod organizuje promociju za predstavnike medijskih kuća i turističkih agencija iz Bugarske u restoranu "Stefanovič" u Sofiji u petak 12.oktobra od 13 časova.

Promociju će voditi direktor Vasil Andrejev koji će svim prisutnim posetiocima prikazati manifestaciju, uputiti ih u program i odgovoriti na sva pitanja. Promo film i kadrovi sa prethodnih manifestacija biće prikazani. 

Promovisaće se i svi zainteresovani ugostiteljski objekti sa teritorije opštine Dimitrovgrad, koji mogu lično razgovarati sa predstavnicima agencija i predstaviti svoju ponudu.

Takođe, prisutni će probati šušenicu, domaću rakiju i sir. 

Cilj promocije je bliže upoznavanje turističkih agencija sa programom manifestacije radi izrade ekskurzija i tura za zainteresovane posetioce iz Bugraske, kao i medijska promocija na televizijskim kanalima. 

Prošle godine bili smo svedoci velikog broja posetilaca iz Bugarske, ove godine uz pomoć ovakvih promocija, učešća na sajmovima i forumima očekujemo još veći broj ljudi koji će posetiti manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice".