Спортско туристички центар Димитровград

СТЦ ЦАРИБРОД СЕ ПРЕДСТАВИО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

Од 04. до 07. октобра  у халама новосадског  сајма одржан је 51. међународни сајам лова, риболова, спорта и туризма – ЛОРИСТ

После вишегодишње паузе Спортско туристички центар је ове године у календар сајмова убележио и наступ на овом међународном сајму. На сајму се представило око 450 домаћих и страних излагача, одржан је низ пословних сусрета и Б2Б састанака, презентација и промоција, реализован је „Хостед Буyер програм“ – сусрети туроператора и излагача, представљена је обједињена понуда националних паркова Србије, изложбе и још на десетине пратећих садржаја. Учесници су дошли из 20 земаља: Аустрије, Републике Српске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Данске, Грчке, Индије, Израела, Мађарске, Малдива, Немачке, Норвешке, Португалије, Русије, Румуније, Србије, Словеније, Шпаније, Турске, Хрватске.

 Овогодишњи сајам је забележио и рекорд у броју продатих улазница преко 30 000 посетилаца  имало је прилику да завири у туристичку понуду дестинација из читаве Србије и региона. Служба за туризам СТЦ Цариброд је за ову прилику посебно представила надолазећу манифестацију „Дани царибродске шушенице“, па су војвођани имали прилику да пробају како „шушеницу“ тако и остале традиционалне специјалитете из нашег краја, али и да добију информације о туристичкој понуди општине Димитровград.