Спортско туристички центар Димитровград

СТЦ "Цариброд" на Међународном сајму туризма у Београду

На сајму туризма који се је одржао од 22. до 25.фебруара у Београду, Спортско-туристички центар Цариброд је представио туристичке потенцијале општине Димитровград на мало другачији начин.

На Међународном сајму туризма у Београду који се је одржао од 22. до 25. фебруара, Спортско-туристички центар је представио туристичке потенцијале општине Димитровград у хали 4. 

Поред стандардне поделе брошура, каталога, и рекламних материјала, посетиоци су имали прилику да пробају традиционалне производе нашег краја: качкаваљ са Старе планине и шушеницу.

Ове године Спортско-туристички центар се је представио и 3D турама. Посетиоци штанда су имали прилику да одгледају 3D виртуалне туре Петерлашке пећине, ресторана "Капица", ресторана "Погановски манастир" и хотела " Хепи"

Представници Спортско-туристичког центра Цариброд су на сајму Туризма у Београду промовисали манифестацију "Дани царибродске шушенице", за коју је била велика заинтересованост. 

На највећем туристичком сајму на Балкану учествовало је око 1200 излагача из 55 земаља. Страни партнер у овогодишњем сајму је била Грчка.