Спортско туристички центар Димитровград

 • Dani Caribrodske Šušenice 2018

  24. октобар 2018

  Uveliko počinju pripreme za manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice 2018".
  Naša najveća i najpoznatija manifestacija ove godine održava se 17. novembra. Kako je već svima poznato manifestacija je prodajnog tipa, gde se pored šušenice (dimljenog svinjskog mesa na tradicionalan način), mogu probati i kupiti ostali domaći proizvodi od mesa, kobasice, čvarci, slanina, proizvodi od mleka, sir, kačkavalj, urda, prerađevine od voća i povrća, slatka, džemovi, vina i rakije. Kao i suveniri i proizvodi domaće radinosti. 
  Početak manifestacije je u 11 časova. Manifestacija se održava u sportskoj hali u SC Park.
  Kao novinu ove godine možemo najaviti "Kafansko veče" koje se održava 16.novembra u petak, na platou ispred sportske hale od 19 časova. Na ovom događaju svi posetioci moći će da vide kako se priprema šušenica, postupak dimljenja mesa, i na kraju će naravno moći da probaju gotov proizvod. Pored šušenice, tu će biti i priprema čvaraka i sprže, i pečenje domaće rakije u kazanu. 
  Kafansko veče upotpuniće i koncert srpske poznate pevačice Vesne Zmijanac koji počinje u 20 časova 16.novembra u petak, takođe ispred sportske hale. Koncert je besplatan za sve posetioce.
  Prijave izlagača za manifestaciju su u toku.
  Svi zainteresovani za prodaju na manifestaciji mogu se javiti na telefon 010/360873 ili lično u službi za turizam u SC Park.
  Kao i prošle godine cena iznajmljivanja štanda od 1m u hali košta 1000 dinara, dok je napolju zakup prostora od 1m 500 dinara.

 • Promocija manifestacije u Sofiji

  9. октобар 2018

  Počinju pripreme za manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice 2018"!!!

 • СТЦ ЦАРИБРОД СЕ ПРЕДСТАВИО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

  8. октобар 2018

  Од 04. до 07. октобра  у халама новосадског  сајма одржан је 51. међународни сајам лова, риболова, спорта и туризма – ЛОРИСТ

 • Manifestacije koje STC Caribrod organizuje povodom proslave Dana Opštine

  20. септембар 2018

  U okviru trodnevne proslave Dana opštine Dimitrovgrad, STC organizuje brojne manifestacije.

  Prvog dana, četvrtak 20.septembar, sa početkom od 18.30 časova u EOC sali u SC Park, održava se promocija monografije  " Veliki majstori malog fudbala".

  Promocija je pored zvanica otvorena i za sve zainteresovane građane.

  Drugog dana, na sam praznik 21.septembra, od 16 časova održava se "Ulica Starih Zanata", u Balkanskoj ulici od galerije do hotela Balkan. Balkanska ulica će u to vreme biti zatvorena za saobraćaj.

  Svi posetioci će imati priliku da na štandovima probaju i kupe domaće proizvode iz našeg kraja.

  Pored ajvara, džemova, slatka, biće tu i suvenira, proizvoda od drveta i rukotvorina.

  "Ulica Starih Zanata" održava se od 16 do 20 časova.

  Trećeg dana, u subotu 22.septembra, održava se takmičenje u pripremi ajvara "Izađi mi na teglu". U takmičenju učestvuju 15 ekipa od kojih će najbolji predstavljati Opštinu na takmičenju svih gradova učesnika u Beogradu.

  Takmičenje prati bogat zabavni program.

  Tokom takmičenja svi posetioci će imati priliku da probaju zaboravljene recepte Srbije, čiju će promociju izvršiti Coca Cola.

  Takođe, istog dana organizovana je i promotivna tura "Čuvari starih rasa" koja će 20 predstavnika turističkih agencija i novinara iz Srbije i Bugarske upoznati sa agrobiodiverzitetom Stare planine i sa mogućnostima za razvoj agroturizma. 

  Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i ove godine u proslavi Dana opštine Dimitrovgrad od 20. Do 22. Septembra.

 • Now we Bike - Bike for Europe

  29. август 2018
 • Okružna zabavna škola sporta 2018

  29. август 2018
 • Veliki majstori malog fudbala

  29. август 2018
 • Koncert grupe Van Gogh

  11. јул 2018

  U okviru Caribrodskog sportskog leta ove godine održaće se koncert grupe Van Gogh.

 • Glasanja

  11. јун 2018
 • BEER ШОП FEST

  14. мај 2018
 • BEER ШОП FEST

  14. мај 2018
 • Obeležen dan omladinskih radnih akcija

  3. април 2018

  Uprkos nestabilnim vremenskim uslovima obeležen je prvi april- Dan omladinskih radnih akcija- Čišćenje Sportskog centra Park.

 • 12. velikdenska peraška u nedelju od 11:00 sati

  3. април 2018

  Povodom uskršnjih praznika, Sportsko-turistički centar Caribrod organizuje manifestaciju Velikdenska peraška.

 • СТЦ "Цариброд" на Међународном сајму туризма у Београду

  8. март 2018

  На сајму туризма који се је одржао од 22. до 25.фебруара у Београду, Спортско-туристички центар Цариброд је представио туристичке потенцијале општине Димитровград на мало другачији начин.

 • СТЦ ЦАРИБРОД СЕ ПРЕДСТАВИО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У СОФИЈИ

  22. фебруар 2018

  Током протекле недеље од 14. до 16. фебруара одржан је 35 по реду сајам туризма „Holiday & Spa Expo“ у Софији. 

 • Zimska škola sporta 2018

  5. фебруар 2018

  U organizaciji STC Caribrod i ove godine se održava Zimska škola sporta za decu uzrasta od 6 do 12 godina. Ove godine biće zastupljeno ukupno 11 sportova među kojima su fudbal, košarka, atletika, klizanje, odbojka, karate, tenis, šah, rukomet i plivanje. Zimska škola počinje 5. februarai trajaće do 17. februara.  

 • IZABRANI NAJBOLJI U DIMITROVGRADSKOM SPORTU U 2017.GODINI

  5. фебруар 2018

  U petak, 26.01.2018. godine u hali u Sportskom centru Park, održana je svečanost na kojoj su dodeljena priznanja i nagrade najboljima u dimitrovgradskom sportu za 2017. godinu. Za najboljeg sportistu proglašen je Branislav Ivanov iz FK "Balkanski", najbolji mladi sportista je Veljko Milanov iz KK "Dimitrovgrad", a kod sportiskinja Milica Stoicev iz AK "Balkan". Najbolji sportski kolektiv je Karate klub "Caribrod", a najbolji trener Nebojša Rangelov iz FK "Balkanski". Najbolji sportista u 2017.godini, po glasovima slušalaca Radio-Caribroda je košarkaš Igor Petrov. Draganu Dončevu  treneru i predsedniku FK "Željuša" uručeno je priznanje za doprinos razvoju dimitrovgradskog sporta, a dodeljena su i posebna priznanja. Galeriju fotografija sa dodele nagrada možete pogledati u nastavku.

 • Održana manifestacija "Plivanje za Časni Bogojavljenski Krst 2018"

  19. јануар 2018

  Danas je na dvomostovlju, na reci Nišavi, održana treća po redu manifestacija Plivanje za Časni Bogojavljenski Krst 2018. Manifestaciju je otvorio direktor STC-a Vasil Andrejev a jerej parohije dimitrovgradske Siniša Buvač pročitao je molitvu. U prisustvu velikog broja sugrađana 8 plivača učestvovalo je u trci za Krst. Najbrži među njima bio je Pavle Tešić, poreklom iz Dimitrovgrada.