Спортско туристички центар Димитровград

 • Koncert grupe Van Gogh

  11. јул 2018

  U okviru Caribrodskog sportskog leta ove godine održaće se koncert grupe Van Gogh.

 • Glasanja

  11. јун 2018
 • BEER ШОП FEST

  14. мај 2018
 • BEER ШОП FEST

  14. мај 2018
 • Obeležen dan omladinskih radnih akcija

  3. април 2018

  Uprkos nestabilnim vremenskim uslovima obeležen je prvi april- Dan omladinskih radnih akcija- Čišćenje Sportskog centra Park.

 • 12. velikdenska peraška u nedelju od 11:00 sati

  3. април 2018

  Povodom uskršnjih praznika, Sportsko-turistički centar Caribrod organizuje manifestaciju Velikdenska peraška.

 • СТЦ "Цариброд" на Међународном сајму туризма у Београду

  8. март 2018

  На сајму туризма који се је одржао од 22. до 25.фебруара у Београду, Спортско-туристички центар Цариброд је представио туристичке потенцијале општине Димитровград на мало другачији начин.

 • СТЦ ЦАРИБРОД СЕ ПРЕДСТАВИО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У СОФИЈИ

  22. фебруар 2018

  Током протекле недеље од 14. до 16. фебруара одржан је 35 по реду сајам туризма „Holiday & Spa Expo“ у Софији. 

 • Zimska škola sporta 2018

  5. фебруар 2018

  U organizaciji STC Caribrod i ove godine se održava Zimska škola sporta za decu uzrasta od 6 do 12 godina. Ove godine biće zastupljeno ukupno 11 sportova među kojima su fudbal, košarka, atletika, klizanje, odbojka, karate, tenis, šah, rukomet i plivanje. Zimska škola počinje 5. februarai trajaće do 17. februara.  

 • IZABRANI NAJBOLJI U DIMITROVGRADSKOM SPORTU U 2017.GODINI

  5. фебруар 2018

  U petak, 26.01.2018. godine u hali u Sportskom centru Park, održana je svečanost na kojoj su dodeljena priznanja i nagrade najboljima u dimitrovgradskom sportu za 2017. godinu. Za najboljeg sportistu proglašen je Branislav Ivanov iz FK "Balkanski", najbolji mladi sportista je Veljko Milanov iz KK "Dimitrovgrad", a kod sportiskinja Milica Stoicev iz AK "Balkan". Najbolji sportski kolektiv je Karate klub "Caribrod", a najbolji trener Nebojša Rangelov iz FK "Balkanski". Najbolji sportista u 2017.godini, po glasovima slušalaca Radio-Caribroda je košarkaš Igor Petrov. Draganu Dončevu  treneru i predsedniku FK "Željuša" uručeno je priznanje za doprinos razvoju dimitrovgradskog sporta, a dodeljena su i posebna priznanja. Galeriju fotografija sa dodele nagrada možete pogledati u nastavku.

 • Održana manifestacija "Plivanje za Časni Bogojavljenski Krst 2018"

  19. јануар 2018

  Danas je na dvomostovlju, na reci Nišavi, održana treća po redu manifestacija Plivanje za Časni Bogojavljenski Krst 2018. Manifestaciju je otvorio direktor STC-a Vasil Andrejev a jerej parohije dimitrovgradske Siniša Buvač pročitao je molitvu. U prisustvu velikog broja sugrađana 8 plivača učestvovalo je u trci za Krst. Najbrži među njima bio je Pavle Tešić, poreklom iz Dimitrovgrada.

 • МАНИФЕСТАЦИЈА „ДАНИ ЦАРИБРОДСКЕ ШУШЕНИЦЕ“ ОБОРИЛА РЕКОРДЕ ПО БРОЈУ ПОСЕТИЛАЦА И ИЗЛАГАЧА

  21. новембар 2017

  Близу 20 000 туриста посетило Димитровград протеклог викенда

 • Гостовање директора у емисији "Јутро онлајн" на телевизији Коперникус

  16. новембар 2017

  Директор СТЦ-а Цариброд, Васил Андрејев, гостовао је у емисији "Јутро онлајн" у среду 15.новембра на телевизији Коперникус.

   

 • Промоција Манифестације "Дани Царибродске Шушенице 2017" у Софији

  7. новембар 2017

  Спортско туристички центар Цариброд уз подршку општине Димитровград, по трећи пут организује Манифестацију "Дани Царибродске Шушенице 2017". Манифестације се ове године одржава у суботу 18. новембра са почетком у 12 часова.

  СТЦ је ове године највише радио на промоцији и маркетингу Манифестације јер је то кључни елемент свих успешних догађаја.

  Наше примарно емитивно тржиште за Манифестацију је подручје главног града Р. Бугарске - Софија. 

  У Софији се, почев од јуче, Манифестација "Дани Царибродске Шушенице 2017" рекламира на 2 билборда и једном стритборду.

  Билборди се налази на најтранзитнијим улицама у Софији, на булевару Сливница и Стамболијски, док се стритборд налази у пешачкој зони у Витошкој улици.

  Овакав вид рекламе се одмах показао као прави погодак јер заинтересовани посетиоци од јуче контактирају СТЦ ради додатних информација за Манифестацију. 

  СТЦ  поред овог вида рекламе ради на додатним промоцијама у Софији и у другим градовима Бугарске, као и у земљи и у осталим земљама региона.

   

   

 • Представници СТЦ-а учествовали на III Туристичком Форуму Црне Горе

  1. новембар 2017

  У Петровцу је од 24.-27.октобра одржан III Туристички Форум Црне Горе, у организацији Националне туристичке организације Црне Горе. Осим представника локалних туристичких организација из градова и општина у Црној Гори, на Форуму су учествовали и представници Туристичке организације Војводине, Туристичке организације града Панчево, Туристичке организације општине Бачка Паланка, Привредне коморе Војводине, Београда, Туристичке организације Србије и Спортско туристичког центра Цариброд.

 • Спортско туристички центар Цариброд учествовао на манифестацији "Дани Београда у Софији"

  23. октобар 2017

  У главном граду Бугарске у четвртак је одржана конференција на којој је представљена актуелна туристичка понуда Београда. У Софији су се, поред Туристичке организације из Београда, представили и Град Ниш, Хотел „Стара Планина“, као и „Спортско туристички центар Цариброд“.