Спортско туристички центар Димитровград

 • „STC Caribrod“ predstavio bogatu turističku ponudu opštine Dimitrovgrad na „Beogradskom manifestu“

  4. јун 2019

  Od 23. do 26. maja u prestonici Srbije održan je peti po redu festival manifestacija i destinacija „Beogradski manifest 2019“. Tokom tri dana trajanja ove turističke manifestacije svoju ponudu je predstavilo preko 65 turističkih organizacija iz zemlje i inostranstva, među kojima i „Sportsko turistički centar Caribrod“ iz Dimitrovgrada, dok je 10 festivalskih zona i 5 programskih bina na Kalemegdanu posetilo preko 130.000 ljudi.

  U tri dana vikenda na prostoru Kalemegdana, Dimitrovgrad se predstavio na štandu Istočne Srbije, zajedno sa opštinama Knjaževac i Bela Palanka, Negotin, Pirot, Babušnica, Zaječar pod zajedničkim nazivom "Aduti Srbije".

  Prvog i drugog dana su preko „led“ ekarana na samom štandu emitovani promo filmovi o prirodnom i kulturnom bogatstvu Dimitrovgrada.

  Drugi dan je bio rezervisan za nagradni kviz, koji je izazvao veliku paznju posetilaca jer je tematika bila koliko poznajete turističke vrednosti opštine Dimitrovgrad. Posetioci su imali prilike da uz specijalitete iz dimitrovgradskog kraja odigraju nagradnu igru i osvoje neku od brojnih nagrada. Trećeg i poslednjeg dana na Beogradskom manifestu Dimitrovgrad je dobio prostor na glavnoj bini, gde su u desetominutnom videu predstavljeni svi najvažniji potencijali i turističke atrakcije opštine Dimitrovgrad.

   

   

 • Emisija "Prelo u našem sokaku"

  4. јун 2019

  https://www.youtube.com/watch?v=jibQr3iNV04

   

  U subotu, 1.juna, na Happy televiziji u emisiji "Prelo u našem sokaku" predstavljena je opština Dimitrovgrad.

 • 7.Caribrodski MTB maraton

  14. март 2019
 • STC Caribrod učestvovao na 41. Međunarodnom sajmu turzma

  4. март 2019

  Na beogradskom sajmištu je od 21. do 24. februara održan 41. Međunarodni sajam turizma. Na sajmu se ove godine predstavilo 1103 izlagača iz 50 država. Partner sajma ove godine bila je Bugarska. Izlagače, koji su bili raspoređeni u 5 hala, posetilo je preko 70.000 posetilaca, što je i ove godine dokazalo da je ovaj sajam jedan od najuspešnijih i najvećih u regionu.

   

 • Međunarodni sajam turizma Sofija 2019

  4. март 2019

  STC Caribrod i ove godine učestvovao na Međunarodnom Sajmu Turizma u Sofiji.

 • Zimska škola sporta 2019 - Skijanje

  30. јануар 2019
 • Dani Caribrodske Šušenice 2018

  24. октобар 2018

  Uveliko počinju pripreme za manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice 2018".
  Naša najveća i najpoznatija manifestacija ove godine održava se 17. novembra. Kako je već svima poznato manifestacija je prodajnog tipa, gde se pored šušenice (dimljenog svinjskog mesa na tradicionalan način), mogu probati i kupiti ostali domaći proizvodi od mesa, kobasice, čvarci, slanina, proizvodi od mleka, sir, kačkavalj, urda, prerađevine od voća i povrća, slatka, džemovi, vina i rakije. Kao i suveniri i proizvodi domaće radinosti. 
  Početak manifestacije je u 11 časova. Manifestacija se održava u sportskoj hali u SC Park.
  Kao novinu ove godine možemo najaviti "Kafansko veče" koje se održava 16.novembra u petak, na platou ispred sportske hale od 19 časova. Na ovom događaju svi posetioci moći će da vide kako se priprema šušenica, postupak dimljenja mesa, i na kraju će naravno moći da probaju gotov proizvod. Pored šušenice, tu će biti i priprema čvaraka i sprže, i pečenje domaće rakije u kazanu. 
  Kafansko veče upotpuniće i koncert srpske poznate pevačice Vesne Zmijanac koji počinje u 20 časova 16.novembra u petak, takođe ispred sportske hale. Koncert je besplatan za sve posetioce.
  Prijave izlagača za manifestaciju su u toku.
  Svi zainteresovani za prodaju na manifestaciji mogu se javiti na telefon 010/360873 ili lično u službi za turizam u SC Park.
  Kao i prošle godine cena iznajmljivanja štanda od 1m u hali košta 1000 dinara, dok je napolju zakup prostora od 1m 500 dinara.

 • Promocija manifestacije u Sofiji

  9. октобар 2018

  Počinju pripreme za manifestaciju "Dani Caribrodske Šušenice 2018"!!!

 • СТЦ ЦАРИБРОД СЕ ПРЕДСТАВИО НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

  8. октобар 2018

  Од 04. до 07. октобра  у халама новосадског  сајма одржан је 51. међународни сајам лова, риболова, спорта и туризма – ЛОРИСТ

 • Manifestacije koje STC Caribrod organizuje povodom proslave Dana Opštine

  20. септембар 2018

  U okviru trodnevne proslave Dana opštine Dimitrovgrad, STC organizuje brojne manifestacije.

  Prvog dana, četvrtak 20.septembar, sa početkom od 18.30 časova u EOC sali u SC Park, održava se promocija monografije  " Veliki majstori malog fudbala".

  Promocija je pored zvanica otvorena i za sve zainteresovane građane.

  Drugog dana, na sam praznik 21.septembra, od 16 časova održava se "Ulica Starih Zanata", u Balkanskoj ulici od galerije do hotela Balkan. Balkanska ulica će u to vreme biti zatvorena za saobraćaj.

  Svi posetioci će imati priliku da na štandovima probaju i kupe domaće proizvode iz našeg kraja.

  Pored ajvara, džemova, slatka, biće tu i suvenira, proizvoda od drveta i rukotvorina.

  "Ulica Starih Zanata" održava se od 16 do 20 časova.

  Trećeg dana, u subotu 22.septembra, održava se takmičenje u pripremi ajvara "Izađi mi na teglu". U takmičenju učestvuju 15 ekipa od kojih će najbolji predstavljati Opštinu na takmičenju svih gradova učesnika u Beogradu.

  Takmičenje prati bogat zabavni program.

  Tokom takmičenja svi posetioci će imati priliku da probaju zaboravljene recepte Srbije, čiju će promociju izvršiti Coca Cola.

  Takođe, istog dana organizovana je i promotivna tura "Čuvari starih rasa" koja će 20 predstavnika turističkih agencija i novinara iz Srbije i Bugarske upoznati sa agrobiodiverzitetom Stare planine i sa mogućnostima za razvoj agroturizma. 

  Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i ove godine u proslavi Dana opštine Dimitrovgrad od 20. Do 22. Septembra.

 • Now we Bike - Bike for Europe

  29. август 2018
 • Okružna zabavna škola sporta 2018

  29. август 2018
 • Veliki majstori malog fudbala

  29. август 2018